איך מוחקים את חשבון Saucepan שלי?

ב-Saucepan, פתחו הגדרות, הקישו על מחיקת חשבון ואשרו. הפעולה הזו מוחקת לצמיתות את החשבון שלכם וכל מה שנמצא בשרתים שלנו. מתכונים ששמורים רק במכשיר שלכם יישארו עד שתמחקו אותם. בטלו את Saucepan+ בנפרד באפליקציית ההגדרות.

עודכן ב-24 באוקטובר 2026

הורדה מ-App Store