Saucepan’da Ayarlar’ı açın, Hesabı Sil’e dokunun ve onaylayın. Bu, hesabınızı ve sunucularımızdaki her şeyi kalıcı olarak siler. Yalnızca cihazınızda kaydedilmiş tarifler, siz silene kadar orada kalır. Saucepan+’ı Ayarlar uygulamasından ayrıca iptal edin.