המתכונים שלכם נשארים. ביטול Saucepan+ מכבה רק את התכונות בתשלום, ואתם ממשיכים להחזיק ב-Saucepan+ עד סוף התקופה ששילמתם עליה. ביטול: באפליקציית ההגדרות, מתחת לשם שלכם, ואז מנויים.
עודכן ב-24 באוקטובר 2026