Co się stanie z moimi przepisami, jeśli anuluję Saucepan+?
Twoje przepisy zostają. Anulowanie Saucepan+ wyłącza tylko płatne funkcje, a Saucepan+ działa do końca opłaconego okresu. Anuluj w aplikacji Ustawienia, pod swoim imieniem, a następnie w Subskrypcjach.